Recenties

Recenties Bedrijfskleding ZHZ

Gemeente Alphen aan den Rijn

5,0 rating
april 3, 2024

Onze (trouw)bodes zijn compleet in het nieuw gestoken. Roelof kwam gewoon naar ons toe voor advies en passen en heeft ons tussendoor goed geinformeerd over de status van de bestelling. Het wapen van de gemeente zit mooi op onze kleding geborduurd en de levering was snel. Prettig contact met Roelof.
Kortom, wij zijn zeer tevreden!

Marielle

Prettig en vooral persoonlijk contact

5,0 rating
juni 26, 2023

Wij zijn prima geholpen door Roelof. Hij adviseerde ons kostuums te kiezen met extra sterkte, gezien ons intensieve gebruik tijdens ons taxi werk. Ook de prijs/ kwaliteit verhouding is dik in orde. Ze hebben niet alleen het logo op de kleding geborduurd, maar ze hebben het ook ontworpen. Top gedaan. Wij zijn zeer tevreden.

Taxi Jaiss

Super shirtjes!

5,0 rating
juni 21, 2023

“Wat een fijne shirtjes!” hoor ik van collega’s van Andante Hotel in Scheveningen. De kwaliteit is goed, het logo ziet er mooi uit en ze zitten erg comfortabel.
Bedankt voor de shirtjes en de prettige samenwerking om dit voor elkaar te krijgen.
Hartelijk dank!

Margot

De rode jassen

5,0 rating
juli 14, 2020

Vanwege een nieuw project waren we op zoek naar rode softshell jassen voor onze chauffeurs. We hadden te maken met een korte implementatietijd en Roelof heeft ervoor gezorgd dat onze chauffeurs bij de start van dit project in het rode jasje de weg op konden. We zijn zeer content met de prettige samenwerking en de supersnelle levering.
www.haarsgroep.nl

Haarsgroep

Fijn contact en snelle levering.

5,0 rating
mei 15, 2020

Na fijn contact met Bedrijfskleding ZHZ is er mooie nieuwe bedrijfskleding geleverd voor medewerkers van ons Hotel-Restaurant. Roelof geeft deskundig advies en zo is ook ons logo erg mooi uitgekomen.
www.arendshoeve.nl

Hotel-Restaurant De Arendshoeve

Fijne samenwerking

5,0 rating
juni 21, 2019

Wij zijn zeer te spreken over de fijne samenwerking met Roelof Bloemendal, en uiteraard over de snelle levering.
Van gedateerd bruin zijn wij overgegaan naar fris blauw voor de uitvaartverzorgers van Dunweg Uitvaartzorg.
Mede door de vele complimenten die wij mochten ontvangen over onze nieuwe blauwe kleding is besloten om het hele bedrijf in het nieuw te steken.
Dit tot zeer grote tevredenheid van onze werknemers. www.dunweg.nl

H. van Wooning

Een bedrijf dat nog liefde heeft voor zijn vak

5,0 rating
juni 9, 2018

Wanneer u opzoek bent naar professionaliteit, goede service en een bedrijf dat nog liefde heeft voor zijn vak dan raden wij ZHZ bedrijfskleding ten zeerste aan. Wij van Hotel Breitner worden altijd zeer vakkundig geholpen. Onze gehele hotel is door ZHZ bedrijfskleding voorzien van bedrijfskleding. Onze receptionisten, ontbijt juffrouwen en nachtportiers. Wij gaan wat ons betreft nog lang door met deze relatie. Willi Scharfe Directeur Hotel Breitner www.hotelbreitner.nl

Willi Scharfe

Zeker aan te bevelen

5,0 rating
juni 8, 2018

Bedrijfskleding ZHZ heeft een goede communicatie. Hierdoor kan snel en makkelijk zaken worden gedaan. Zeker aan te bevelen.
www.rouda.nl

Rouda

Schitterende logo's

5,0 rating
mei 21, 2018

Naar grote tevredenheid heeft bedrijfskleding ZHZ de bedrijfskleding
voor onze vereniging geleverd. De kleding is ook voorzien van schitterende logo’s. Alles snel geleverd en volgens afspraak. Top

Floor Janssen

Wij zijn erg tevreden over onze bedrijfskleding

5,0 rating
mei 17, 2018

Wij zijn erg tevreden met onze bedrijfskleding. Goede kwaliteit en alles snel en vakkundig afgehandeld. Het advies omtrent het logo was zeer professioneel en het resultaat mag er zijn!. Ook toen alles in bestelling stond werden we keurig op de hoogte gehouden van de status van onze bestelling. Wij bevelen Bedrijfskleding ZHZ van harte aan! http://www.danaopleidingen.nl

Annette van Zuijlen & Margot

Fijne communicatie en snelle levering

5,0 rating
mei 12, 2018

Fijne communicatie en snelle levering, wij zijn erg tevreden over Bedrijfskleding ZHZ en hebben dan ook al meerdere bestelling geplaatst in de afgelopen jaren. Wij raden hun zeker aan iedereen aan! www.topnederland.nl

www.topnederland.nl

Onze chauffeurs zijn uiterst tevreden

5,0 rating
april 10, 2018

Ons kleine bedrijfje heeft een paar chauffeurs volledig in pak laten zetten en hemden laten borduren.
Ze zijn van zeer goede kwaliteit. Onze chauffeurs zijn uiterst tevreden. Wij zullen in de toekomst zeker nog vaker gebruik gaan maken van Bedrijfskleding ZHZ.
Kleinbuscentrale.nl zou Bedrijfskleding ZHZ zeker aanbevelen.

Anita van der Wiel

Koorvesten van goede kwaliteit

5,0 rating
maart 7, 2018

Na een aantal prettige gesprekken konden wij koorvesten van goede kwaliteit ontvangen. De hele gang van zaken verliep zo goed, dat wij Bedrijfskleding ZHZ zeker zullen benaderen bij een volgende aankoop. www.randstedelijkmannenkoor.nl

www.randstedelijkmannenkoor.nl